Zalencentrum ‘t Gement

Aalsters Café

Het Aalsters Café is een gezellige feestzaal met een capaciteit van 60 personen. Deze ruimte is geschikt voor kleinere feestjes, zoals verjaardagen en kleine recepties. Bij grote feesten en partijen kan deze zaal betrokken worden bij de Pianozaal. In het Aalsters Café bevindt zich ook de mooie, moderne bar met sfeervolle verlichting en daarnaast beschikt deze zaal over een kwalitatief goed geluidssysteem.

Piano Zaal

De grootste zaal binnen ’t Gement is de Pianozaal. Deze zaal is bij uitstek geschikt voor bruiloften en andere grote feesten. Deze zaal heeft een capaciteit van 300 personen en kan vergroot worden naar 380 personen door het openen van schuifwanden, mocht dat nodig zijn. De Pianozaal beschikt over een groot podium met daarop een schitterende piano. Daarnaast zorgt de speciale verlichting voor extra sfeer in deze zaal.

Daarnaast biedt de Pianozaal zeer veel mogelijkheden op het gebied van faciliteiten. Zo bevindt er zich een heldere geluidsinstallatie van hoge kwaliteit, waardoor u op uw feest kunt genieten van heldere klanken. Een beamer en nog veel meer. Kortom, de mogelijkheden zijn hiermee onbeperkt!

In de zaal kunt u gebruik maken van verschillende opstellingen, die u aan ons door kunt geven. Wij adviseren u graag over hoe u de ruimte in deze zaal het beste kunt benutten. Niet alleen voor feesten is deze zaal geschikt, maar ook voor examens, vergaderingen en andere grote zakelijke bijeenkomsten.

De Visserij

Vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten vinden vaak plaats in de Visserij, een zaal met een capaciteit van 50 personen. In deze ruimte bevinden zich alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw vergadering. U kunt hierbij denken aan een beamer, whiteboard, flip-over en natuurlijk gratis WiFi. Naast alle benodigde faciliteiten is de Visserij ook rustig, gezellig aangekleed. Dit zal zorgen voor een aangename sfeer tijdens uw vergadering. Meen contact op om deze zaal te komen bekijken.

De Zaaiwaard

De Zaaiwaard is een klein zaaltje met een capaciteit van 20 personen. Dit zaaltje is geschikt voor kleine bijeenkomsten in intieme sfeer. Bij grote feesten en partijen kan ook deze ruimte betrokken worden bij de Pianozaal.

De Zaaiwaard kan op verschillende manieren ingedeeld worden en hier adviseren wij u natuurlijk graag over.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0